Gratis

verzending vanaf 50,-*

Bestelling

binnen drie werkdagen in huis*

Gratis

retourneren

BOHO GREEN MAKE-UP

Boho Green Make-Up is een toegewijd natuurlijk en biologisch make-up merk. De eco-ontworpen make-up producten hebben respect voor mens en milieu. Onze formules zijn zintuiglijk en gepigmenteerd, voor ethische en verantwoorde schoonheid tegen redelijke prijzen. 

Het merk is ontstaan ​​uit onze inspiratie voor de bohemien- en hippiecultuur van de jaren 60/70, jaren gekenmerkt door een revolutionaire gemoedstoestand en rijk aan creativiteit op alle artistieke niveaus.

De producten bevatten natuurlijke ingrediënten.

We bieden een alternatief voor conventionele cosmetica en pleiten voor een beredeneerd en transparant ontwerp naar de consument toe (toeleveringsketens, traceerbaarheid van biologische grondstoffen, ecologisch ontwerp van verpakkingen, enz.), terwijl we de voorkeur geven aan een sterke ethiek rond de belangrijkste kwesties van duurzame ontwikkeling.

We beschouwen onszelf verantwoordelijk voor onze planeet en voor toekomstige generaties. We optimaliseren elk van onze beslissingen zodat hun impact zo positief mogelijk is voor mens en natuur.

Volg drogisterij Sana via social media

Sana Tree

Drogisterij Sana

Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Per telefoon of whatsapp: 06 - 51401582
Per email: info@drogisterijsana.nl

Sana Online Drogisterij Scroll naar top